ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rosenkvarts råsten 650 grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8719075398371
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: RK650
Varumärke: Kristallpunkten

Naturliga och obehandlade rosenkvarts råstenar i storlek 1,5-3 cm.
Lämpliga att använda som utsmyckning, dekoration, på hemaltare, i terapi, för kristallvatten mm.
Storlek:  1,5-3 cm
Vikt: ca 650 gr

Rosenkvarts är en kristall som passar nästan alla – med en högt vibrerande energi lugnar och balanserar den vårt energifält. Motverkar irritation och nervositet samt hjälper till att få balans i känslor. Rosenkvarts stabiliserar framförallt hjärtchakrat och skyddar oss mot oönskade energier.

Rosenkvarts sägs vara kärlekens kristall och står för positiva energier och kärlek i alla dess former - lägg gärna en kristall bredvid din säng för att locka till sig kärlek eller aktivera din nuvarande relation.

Rosenkvarts har mycket att ge för dig som vill öppna upp för mer kärlek i sitt liv och är dessutom en vacker och dekorativ sten. Placera den var som helst i vardagsrummet, sovrummet eller på din arbetsplats för att få en förbättrad kommunikation och större kreativitet.

Rosenkvarts är en kraftfull kristall som är mycket användbar för dig som vill känna sig mer lycklig och tillfreds med livet, den reparerar ditt energifält och fyller dig med kärlek så att du känner dig mer nöjd och kan bättre uppskatta olika situationer i livet. Har du haft ett hårt liv med många besvikelser, kan rosenkvarts hjälpa till att komma över dina negativa minnen och trauman.

Ha gärna flera rosenkvarts hemma där du bara vill, helst i varje rum. Kristallen ger milda vibrationer som förbättrar miljön och tillför även mer glädje, skratt och positivitet till ditt hem - ju fler du har den i ditt hem, desto bättre mår din familj.*)

Så gör du kristallvatten:
1. Tvätta kristallerna noggrant under rinnande vatten.
2. Lägg 1-2 dl av kristaller i en glaskanna och häll i 1 liter kallt vatten. Låt stå i minst 15 minuter men helst över natten.
3. Drick sedan ditt kristallvatten, det kan kännas att vattnet smakar annorlunda eller känns klarare. Du kan använda kristallvatten för att dricka, laga mat, vattna växter osv.
4. Ta ut kristallerna från vattnet och skölj under rinnande vatten.

OBS! Undvik att göra kristallvatten av mineraler med okänt kemisk sammansättning då vissa mineraler innehåller giftiga ämnen.
Kristallvatten ersätter inte annan behandling eller läkarvård. Använd kristallvatten endast som ett komplement till din behandling.
Är du det minsta osäker om det passar för dig, rådfråga alltid din läkare.

Rosenkvarts renas med vit salvia rök och sedan genom att ligga i sol- eller månljus under några timmar. Alternativt kan även kristallen renas under rinnande vatten.

Övrig information
Kemisk sammansättning: SiO2 silikondioxid med inblandning av andra mineraler
Färg: Rosa
Ursprung: Brasilien
Hårdhet: 7
Chakra: Hjärtchakrat
Stjärntecken: Oxen, Vågen
Planet: Venus

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.