ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rubinzoisit 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954043
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: ABRZ01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Rubinzoisit med 23 st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5cm.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Rubinzoisit är en vacker mineral sten som innehåller silikater av kalcium och aluminium, det röda i stenen är rubiner.
Kristallen kallas ofta för ”The Stone of Returning” då den förknippas med återvändandet till sitt riktiga ”jag” samt till avkoppling och god hälsa.

Den kreativa energin i kristallen tros fungera som en återställningsknapp – den ställer sinnet i balans, ökar känslan av stabilitet och ger dig en bättre förståelse för din livsuppgift.

Rubinzoisit är en kraftfull kristall som främjar djup läkning genom att aktivera kroppens immunförsvar och dra igång helande processer. Den kan få dig att ändra på dina livs vanor: välja bättre kost, undvika sena nätter, minska alkoholintag, spelberoende och lathet. Rubinzoisit balanserar kroppens energifält.

En mycket populär kristall som kan bättra på din sociala kompetens och göra att du upptäcker nya talanger hos dig själv. Med Rubinzoisit kan du förbättra kommunikationen med andra, när den bärs nära huden. Perfekt för sociala sammanhang.

Rubinzoisit sägs förbättra ditt självförtroende, transformera negativ energi till positiv samt hjälper att läka djupt rotade problem och se livet med nya ögon.
Lindrar ångest, tvivel, ilska, depression och är en bra kristall att bära vid sorg bearbetning. Zoisit hjälper dig att bli en bättre människa och ger dig energi och mod att möta livets svårigheter. (*)

Övrig information
Sammansättning: Ca2Al3(SiO4)(Si2O7)O(OH)
Färg: Grön inneslutningar av röd rubin
Hårdhet: 6-5,5
Ursprung: Tanzania
Chakra: Rotchakrat, Hjärtchakrat, Tredje ögat
Stjärntecken: Tvillingarna


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.