ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit amulett Flower of Life 3 cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950939
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: SAF03
Varumärke: Kristallpunkten

En rund shungitamulett med ingraverad symbol av Livets Blomma (Flower of Life).

Tillverkad av reguljär shungit med ett kolinnehåll på 35-45%.
Storlek: 30 x 30 x 3 mm
Vikt: 10 gr
Säljs med tillhörande nylonband, längd ca 1 m.

En shungitamulett är ett av de mest effektiva skyddsverktygen mot elektromagnetisk strålning.
Detta eleganta smycke av äkta shungit är en källa till positiv energi och hjälper dig bibehålla harmoni i kropp och själ.

Egenskaper

  • Neutraliserar elektromagnetisk strålning
  • Förbättrar sömnen
  • Skyddar ditt energifält (aura)
  • Motverkar stress

OM SYMBOLEN - FLOWER OF LIFE

Livets blomma är en geometri-baserad symbol och består av ett udda antal överlappande cirklar (vanligtvis 19 cirklar, men det kan finnas olika variationer). Det är kopplat till essensen och naturen av gudomlighet i livscykeln, eftersom en cirkel varken har en början eller slut. Sedan urminnes tider har livets blomma setts som det viktigaste tecknet på skydd och aktivering av vital energi.
Det anses vara en av de viktigaste formerna för helig geometri, tillsammans med labyrinten, mandalat och livets träd.


Användning

Bär helst amuletten i kontakt med huden, i höjd med hjärt- eller halschakrat.
Om det är första gången du använder shungit rekommenderar vi att du använder amuletten under kortare perioder tills du har vant dig vid shungitenergin. 

En shungitamulett kan hjälpa dig att bibehålla positiv energi i situationer som känns orättvisa och oöverkomliga och rekommenderas för dig som är högkänslig. Amuletten gör att du enklare kan hantera inflödet av negativ energi. Bär shungitamuletten under dagen då du är omges av människor och tekniska prylar som utstrålar elektromagnetisk strålning. Shungitamuletten skyddar då ditt energifält från dessa skadliga energier som du annars inte kan förhindra*.

OBS! Som med alla lösningar relaterade till välbefinnande bör användning av shungit aldrig ersätta råd från läkare.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.

OBS! Rengör produkten innan användning
Shungit innehåller över 50 % kol och svärtar av sig i början. Detta är helt naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit med rikt kolinnehåll.
Tvätta och skölj shungitföremålet med ljummet rent vatten och torka av med hushållspapper.

Skötsel
Placera shungitamulett utomhus under minst 1 timme varannan vecka (gärna i solljus). Den friska luften (och solljuset) renar mineralen och återställer dess skyddande egenskaper.
Du kan även rengöra amuletten under rinnande vatten eller ha den i närheten av en rökelse (Palo Santo, vit salvia).


Övrig information
Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Observera att denna graverade shungitamulett kan uppvisa spår av infuserad guldfärgad pyrit och vit kalcit. Det betyder att dessa mineraler var en del shungiten i det minerallager där den bröts. På polerade shungitföremål är linjerna märkbara men på graverade shungitamuletter kan de uppträda mer synligt. Pyritlinjerna reducerar inte kvaliteten på shungitamuletten och har ingen påverkan på dess egenskaper.

Alla shungitamuletter slipas för hand från rå sten och poleras på alla sidor. Som ett resultat av den fysiska skärprocessen då shungitamuletten skapas kan små ojämnheter uppstå på kanterna. Detta påverkar dock inte shungitamulettens egenskaper.


Vad är shungit?
Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter.
Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.