ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit tumlade stenar 4-6 cm, 200 gLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951431
Rek.pris: 245 kr
Artikelnummer: STS200
Varumärke: Kristallpunkten

200 gr tumlade shungitstenar i storleken 4-6 cm.
Förpackningen innehåller 6-7 st shungitstenar.

Ger en djup avkoppling och motverkar smärtan i benen, ryggen, nacken och lindrar muskeltrötthet. Dessutom ökar varma shungitstenar ämnesomsättning och kan stimulera kroppen att bli av med överskottet av kroppsfett.
Varm stenterapi med shungitstenar är en enkel procedur du kan göra hemma för att släppa all stress och spänning.

OBS! Stenbehandling rekommenderas inte för dig som är gravid, har en hudsjukdom eller annan sjukdom där massage är förbjuden. Har du blåmärken, skada på ryggraden, benbrott eller inre skador ska du inte heller använda dig av stenterapi.

Användning: Värm stenarna upp till 40 grader i 15-20 minuter genom att lägga dem i varmt vatten. För att säkerställa att stenarna inte blir för varma, använd en badtermometer.

Medan du väntar på att stenarna värms upp kan du smörja in huden med en massageolja av eteriska oljor - lavendel-, mandarin-, kamomill- och basilikaolja är bäst för denna typen av behandling.
När shungitstenarna är varma lägger du dem på huden på valt område och täcker med en handduk eller filt. Den långsamma frisättningen av värme från stenarna stimulerar och slappnar av kroppen och reducerar stress.

Stenarna läggs vanligtvis längs ryggraden, på ländryggen, på handflator eller på fotsulorna. Har du överansträngda muskler eller värkande leder, kan de varma stenarna placeras där det ont.

Låt de varma stenarna verka i ca 10-20 minuter, under denna tid avger de värme till huden som når 3-4 cm djupt. När stenarna har svalnat av, plocka bort dem från huden. Har du använt massageolja, kan du avsluta med en varm dusch.

Skölj stenarna i ljummet vatten och låt dem torka. Använd dem igen nästa gång när du varm stenterapi för att få en skön avkoppling eller stresslindring.

Tips! Har du svårt att komma ner i varv på kvällen, håll (eller rulla) varma shungitstenar mellan händerna, denna procedur lugnar dig och du kan lättare komma till ro.

Övrig information
Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Vad är Shungit?
Shungit är en helt unikt mineral med levande energi. Den innehåller fullerener - sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och har antibakteriella och renande egenskaper.

Lägger du till exempel shungitstenar i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Peter den Store grundade det första ryska spat i Karelen just på grund av shungitens vattenrenande egenskaper. Shungit har använts sedan 1800-talet för medicinska behandlingar och används idag i moderna vattenreningsfilter. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.