ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Mossagat spets 8 cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950335
Rek.pris: 189 kr
Artikelnummer: MOSS08
Varumärke: Kristallpunkten

Slipad spets av mossagat i längden 8 cm. Mossagat är en grönfärgad mineral som är starkt kopplad till natur och jordbruk.

Kristallen mossagat skapar tillväxt och utveckling samt lockar till sig överflöd inom nästan alla områden i livet. Den har rikligt med energi öppnar upp möjligheter i livet. 

En mossagat spets är en perfekt kristall för den som arbetar som trädgårdsmästare, har egen trädgård eller för dig som generellt vill öka växtkraften i dina växter hemma. Spetsen är värdefull för dig som söker ett givande arbete enklare vill uppnå framgång inom din profession. Den ger även framgång vid finansiella transaktioner.

Mossagat tros även balansera känslor, lindra stress och befria dig från oönskade spirituella kontakter. Hjälper till att ta fram din intuition samt omsätta energi till handling. Ha denna kristall nära dig i hemmet för att minska press från andra människor eller samhället i stort. 

Slutligen hjälper mosagat dig att vara den du är, fatta egna beslut och styra hur saker utvecklas i ditt eget liv.*

Kristallens kraft förstärks i närheten av andra kristaller.

OBS! Varje spets kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.