ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Tigeröga, Agat Röd 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954074
Rek.pris: 169kr
Artikelnummer: ABTAR1
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av 12 st Tigeröga och 12 st Röd Agat 8-9mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5 cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Tigeröga är en av de mest populära kristallerna i världen på grund av dess skyddande och välstånds-bringande egenskaper. Kristallens distinkt randiga utseende beror på att denna kvartsmineral har inslag av järn. 

Det finns många smycken som är gjorda av Tigeröga - när du bär den på huden, aktiveras ditt energifält och du kan känna dig vitaliserad, energisk och glad. Tigeröga gör att du vågar mer, får mer viljestyrka och framåtanda. En bra kristall för dig som vill bli av med överdriven självkritik genom att öka din självrespekt och att bli mer stolt över dina prestationer.


Röd Agat främjar självacceptans och självförtroende och ger modet att börja om. 
Agat har långsamma vibrationer som jordar, balanserar känslor, fysisk och intellektuell energi och hjälper till att harmonisera yin och yang. 
Kristallen utvecklar kreativitet, stärker intellektet och är särskilt användbar för att lindra ångest och stress. Agat anses av många vara en fantastisk sten för att hjälpa till att läka och förbättra relationer.

Bär armbandet när du önskar bli mer självsäker, aktiv och bli bättre att kommunicera. Tigeröga har en aktiverande energi som gör dig mer motiverad och handlingskraftig och hjälper till att ta fram din personlighet. Röd Agat med sin varma och skyddande energi främjar inre stabilitet, självförtroende och mognad.*


Egenskaper

  • Ger styrka, mod och inspiration
  • Ökar energi och motivation
  • Tar fram din personlighetObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.