ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Bergkristall Trumlade stenar 100grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953572
Rek.pris: 239kr
Artikelnummer: TSBK01
Varumärke: Kristallpunkten

Bergkristall Trumlade Stenar superfin kvalitet.

Vikt: 100gr (ca 5-6st)

Storlek: ca 2-4cm 

Bergkristall är den mest kända kristallen och finns rikligt på Jorden av en anledning - kristallen anses ha utmärkta skyddande, aktiverande, rensande och energistärkande egenskaper.

Du kan aldrig ha för många bergkristaller, ju fler du har dem, desto bättre liv lever du. En högt vibrerande kristall som tar bort hinder och lyfter energier runtomkring dig.
Bergkristall kan locka till sig allt gott som finns i närheten och är en utmärkt kristall att komplettera olika kristallsamlingar.

Rensa din bergkristall en gång i månaden med en rökelse (Palo Santo eller Vit Salvia) och ställ i månljus eller solljus.

Bergkristall är en kraftfullt helande kristall som stimulerar klart tänkande och uppfattning. Den är en renande, aktiverande, filtrerande och energibärande kristall som ger en mycket snabb effekt när du börjar bära den.
Bergkristall är den mest kända kristallen och finns rikligt på Jorden av en anledning - kristallen anses ha utmärkta skyddande, aktiverande, rensande och energistärkande egenskaper.

Använd den gärna när du mediterar, arbetar med energier (reiki) eller annan typ av spirituell aktivitet.(*)

Egenskaper:

•Rensar ditt energifält

•Stimulerar klart tänkande och fokus

•Skyddande och läkande energi


Övrig information:

Sammansättning: SiO2
Färg: Vit med viss transparens?
Hårdhet: 7
Ursprung: Marocko
Chakra: Kronchakrat
Stjärntecken: Alla
Planet: Venus


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.