ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Grön Kvarts A trumlade stenar 250 grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951929
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: GK250
Varumärke: Kristallpunkten

Trumlade (tumlade) stenar av grön kvarts 3-4 cm i AA kvalitet från Marocko.

Storlek: stenar är ca 3-4 cm långa
Vikt: 250 gr

Grön kvarts öppnar ditt hjärtchakra medan den läker och stabiliserar känslorna och stimulerar kreativitet och intuition. Den har förmågan att omvandla oönskade energier till positiva energier, kan ge framgång och också locka till sig överflöd.

Mentalt och känslomässigt kan grön kvarts ge dig klarare tankar och bättre koncentration. Den kan också hjälpa till att samla och behålla information vilket gör den särskilt användbar för dig som studerar.

Grön kvarts kan också genom klarare tänkande hjälpa dig att komma ihåg glömda minnen. Den är utmärkt för emotionell läkning och bra för att lindra ilska.

Grön kvarts tros främja psykisk läkning, meditation och andlig kommunikation. Den är också en fantastisk kristall för att skydda ditt energifält och absorbera all negativ energi av alla slag, inklusive strålning och elektromagnetisk smog.

Använd grön kvarts i stora mängder för att få det fungera bra. lägg stenarna lite överallt - i lådor, i växtkrukor eller strö på bord eller hyllorna.

Bor du på landet kan du med hjälp av grön kvarts "bjuda in" skogsälvor att bo i ditt hus och skydda det mot oönskade energier. För att få kontakt med skogsfolket, peta ner en sten i varje hörn av ditt hus *)

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.