ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Jaspis Frukt Trumlade stenar 100grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950052
Rek.pris: 169kr
Artikelnummer: TR0010
Varumärke: Kristallpunkten

Trumlade stenar av Ajobajaspis

Storlek: 1,5 3cm x 1,5-2cm

Vikt: 100gr (ca 6-7st antalet vairerar)


En annorlunda sten med många namn – Fruktjaspis, Azu Jaspis, Azubalite, Ajooba Jaspis, Pistach Jaspis och förmodligen har den några fler namn. Men i själva verket är denna ingen jaspis utan Kalcedon och härstammar från Indien. Där kallas stenen istället för Sabalgarh Marble ellere Ujuba pga staden som stenen kommer ifrån.
Med en djupt brunaktig färg och distinkta markeringar i grönt, gult, rött och orange känns denna sten omedelbart igen. Vibrationer från denna kristall är lugnande och jordande.

Förutom det speciella utseendet har fruktjaspis även ett andligt värde – den är mild och omfamnande och känns som att ha en vän vid din sida. Den tröstande energin som strålar ur denna kristall kan förvandla energierna runtomkring dig till en plats där du kommer att trivas bättre.

Som andra jaspis, har även fruktjaspis starkt skyddande egenskaper, bär den med dig i en ficka eller väska för skydd. Du kan känna dig mer bekväm och säker oavsett situationen runtomkring dig.  En bra sten för dig som nyligen har gått igenom något tufft och stressigt.

Om du någonsin har känt att du behöver någon som bara säger "det är okej", är det här stenen för dig. Fruktjaspisens vibrationer kan kännas tydligt, eftersom stenens lugnande energi gör dig mer öppen för allt nytt samt gör den dig mer positiv i sinnet.

Fruktjaspis ger dig bra stöd genom tider av stress och smärta. Utöver detta kan Fruktjaspis stärka din kontakt med Moder Jord.

Med tanke på dess betoning på lugnande effekter, använd stenen för att meditera, sitta tyst med denna sten och njuta av dess närande energi. Fruktjaspisens fördelar är fantastiska för dem som helt enkelt behöver ta en stund att koppla bort sig från sitt dagliga liv.

Sammantaget är denna kristall mycket fokuserad på en viktig aspekt av våra liv: lugnet. Som den vårdande stenen hjälper fruktjaspis dig att uppskatta det du har, så att du inte oroar dig över det du inte har!

 

  • Frigör negativa känslor, ångest eller stress
  • Hjälper till att känna dig mer optimistisk
  • Ger självförtroende, självkänsla och självvärde
  • Hjälper till att hantera tidigare händelser


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.