ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Obsidian Svart AA Trumlade stenar 100grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952698
Rek.pris: 199 kr
Artikelnummer: OB100
Varumärke: Kristallpunkten

Trumlade stenar av svart Obsidian i AA-Kvalitet.

Storlek: ca 2,5-3cm 

Vikt: 100 gr (Antalet varierar beroende på storlek vanligtvis ca 5-8st) 

Ursprung: USA


En kraftfull kristall som skyddar mot energiförlust och blockerar ”dåliga vibbar” från andra.

Kallas också för sanningens sten då den möjliggör att vi kan se oss själva så som vi verkligen är. Hjälper till att låta förträngda känslor och destruktiva mönster komma upp till ytan så du kan bearbeta dom. Frigör ilska och nervositet samt gör dig mer tålig mot stress och humörsvängningar.

Användbar för att skapa ett skyddsnät i ditt hem - kristallen tros minska nervositet i hemmet och även blockera
skadlig elektromagnetisk strålning.

Svart Obsidian passar dig som inte kan släppa det förflutna. Den lindrar ilska, överkänslighet och läker trauman. Ger ett starkt auraskydd och har en snabbverkande energi.

Svart Obsidian kan användas för att kunna se i framtiden. Ju glansigare stenarna är, desto mer kraft har dem. Bär en svart Obsidian i fickan för att få visioner och tecken från andra dimensioner. Speciellt bra är att kombinera svart Obsidian med Svart Turmalin pendel och använda dessa samtidigt. 

Rengör din Obsidian regelbundet, minst 1 gång i månaden under rinnande vatten och/eller med hjälp av rökelse. Efter rengöring kan kristallen “laddas” 1-2 timmar i solljus eller månljus eller på en Ametist eller Selenit. (*)


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.