ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Doftljus ROSE 100gr

HANDTILLVERKAD, VEGAN, PARAFFINFRI, MED ÄKTA ETERISKA OLJOR


Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

Volym: 100gr
Rek.pris: 229kr
Artikelnummer: DOFT101
Varumärke: I/TEMS

Doftljus med liljekonvalj, ros och grön paprika.
Doftinspiration: Ögonblicket när rosen börjar spricka ut i blom och sprider sin finaste doft - efflorescence på engelska.

Doftljus Rose fångar det exakta ögonblicket när rosen slår ut i full blom. När du tänder detta ljus kommer du att få en känsla av att vara på en morgonpromenad i en blommande rosenträdgård. Du uppslukas av en härlig känsla och ett lugn infinner sig - trädgårdslugnet, när man tappat tid och rum och bara njuter.

Doftljuset innehåller eterisk olja av Petitgrain med gröna nyanser av trä och örter, oljan har en balanserande verkan på sinnet.

PARFYMNOTER
Parfymprofil: doften av att gå genom en rosenträdgård
Toppnot: Bergamot / Grön paprika / Liljekonvalj
Hjärtnot: Ros / Viol
Basnot: Patchouli / Musk

Vikt 100gr - brinntid upp till 30 timmar.
Doftprov finns att beställa, mejla oss separat om ni vill lägga till den.

Doftljuset är tillverkat för hand av 100% rena vegetabiliska vaxer och har en parfymsammansättning med äkta eteriska oljor. Veken är av 100% bomull.
Doftljushållaren är av återvinningsbar metall med tillhörande lock.

I/TEMS doftljus tillverkas för hand i Bulgarien av rena vegetabiliska oljor och enastående dofter komponerade av mäster parfyrmörer i ett av Frankrikes äldsta parfymhus 'Jean Niel', med anor från 1779. Deras dofter har unika egenskaper som framkallar positiva upplevelser och känslor.

Varje ljus sprider en förtrollande doft som berättar en historia - ger dig inspiration i ögonblicket, framkallar en känsla eller återuppväcker gamla minnen.

Dessa ljus är verkligen spirituella och lämnar ingen oberörd!


ANVÄNDNING
När du tänder ljuset för första gången, låt det brinna i minst 1 timme tills vaxet har smält på sidorna av behållaren. Trimma veken före varje tändning för att få en vacker låga och 100 % aromatisk upplevelse!
Placera utom räckhåll för barn och husdjur på en värmetålig yta. Lämna inte ett brinnande ljus utan tillsyn.