ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Agat Crazy Lace 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951707
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: ABCZA8
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Crazy Lace Agat, med 23st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium


En speciell Agat med unikt utseende och 100% positiv verkan. det är en kristall som ger bäraren mycket glädje och optimism samt en positiv syn på livet. Den hjälper till att balansera ditt energifält och drar ned den nervösa energin från andra kristaller så du får en snabbare positiv effekt.

Crazy Lace Agat får dig att skratta och känna glädje, känna att det är kul att umgås med andra och uppskatta livet som det är. Armbandet rekommenderas speciellt för dig som måste umgås med pessimistiska och bittra människor då den kan skydda ditt energifält mot negativ energi.

Bär Crazy Lace Agat i situationer där du vill vara glad även när andra inte är det.Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.