ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Akvamarin 4mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950526
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: ABAK01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av den vackert ljusblå kristallen Akvamarin, med 45st 4mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Akvamarin inger hopp, stimulerar positiva tankar samt gör dig till en modig, social och öppen person. 

Kristallen besitter en mjuk feminin energi som öppnar upp för ökad andlighet och förstärkt intuition. Akvamarin bringar kroppens sju energicentra (chakran) i balans och renar samtidigt auran (energifältet). Akvamarin beskrivs ofta som kärlekens kristall och bidrar till att du enklare tar emot kärlek och uppnår harmoni i dina relationer.

Akvamarin har perfekta egenskaper för dig som studerar eller har ett arbete som kräver stor mental ansträngning; den stimulerar sinnet och hjälper dig uppnå effektiva resultat. Hjälper även att övervinna din rädsla att tala inför publik och rekommenderas därför till dig som är offentlig talare eller lärare. 

För konstnärer ger Akvamarin ökad inspiration att skapa från hjärtat.

Slutligen är akvamarin ett bra hjälpmedel för att hantera depression, ångest och allmänt stressrelaterade problem. Använd kristallen när du får känslor av förtvivlan och vill förändra ditt perspektiv. En hälsosam och positiv attityd är avgörande för att leva ett bra liv; en förändring i inställning kan därmed lösa ens problem. 

Akvamarin har framgångsrikt använts under många generationer som ett hjälpmedel att stimulera sinnet, särskilt för ökad koncentration, fokus och tydlighet. 

Akvamarin tillhör elementet vatten, och kan därför med fördel renas i rinnande vatten. Om man vill kan man lägga ut sin akvamarin i regnet, vilket den sägs må bra av. Akvamarin bör laddas i månljus. 

Obs! Ladda helst inte i solljus då kan färgen blekna!


Övrig information
Sammansättning: Be3Al2Si6O18
Färg: Ljusblå
Hårdhet: 7,5-8
Ursprung: Brasilien
Chakra: Alla chakran, rensar halschakrat, öppnar tredje ögat
Stjärntecken: Väduren, Tvillingarna, Fiskarna
Planet: MånenEtt armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.