ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Akvamarin A/AA Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953800
Rek.pris: 249 kr
Artikelnummer: HSAK02
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av Akvamarin A/AA från Brasilien, med borrat hål på ca 3 mm, lagom att trä på ett halsband eller ett bambusnöre.
Kristallerna är i extra fin kvalitet!
Storlek: 3 cm
Vikt: 15 gr

Akvamarin är en vackert grönblå kristall som inger hopp och stimulerar dig att bli mer positiv, modig samt social och öppen.

Kristallen har en mjuk feminin energi och öppnar upp för ökad andlighet och förstärkt intuition. Akvamarin bringar kroppens sju energicentra (chakran) i balans och renar samtidigt auran (energifältet). Akvamarin beskrivs ofta som kärlekens kristall och bidrar till att du enklare tar emot kärlek och uppnår harmoni i dina relationer.

Akvamarin är perfekt för dig som studerar eller har ett arbete som kräver stor mental ansträngning; då den stimulerar sinnet och hjälper dig uppnå effektivare resultat.

Den hjälper dig att övervinna rädsla att tala inför publik och rekommenderas därför att bäras av dig som är offentlig talare eller lärare. För konstnärer ger akvamarin inspiration att skapa från hjärtat.

Akvamarin kan effektivt användas som hjälpmedel för att hantera depression, ångest eller stressrelaterade problem. Använd kristallen när du känner dig förtvivlad och vill ändra ditt perspektiv till det bättre. En hälsosam och positiv attityd är en stor bidragande faktor till att leva ett bra liv och en förändring i inställning bidra till att lösa ens problem.

Akvamarin har framgångsrikt använts under många generationer som ett hjälpmedel att stimulera sinnet, särskilt för ökad koncentration, fokus och tydlighet. (*)

Egenskaper

  • Gör dig mer positiv, social och öppen
  • Hjälper vid rädsla att tala inför publik
  • Ökar koncentration och fokus

Övrig information
Sammansättning: Be3Al2Si6O18
Färg: Ljusblå
Hårdhet: 7,5-8
Ursprung: Brasilien
Chakra: Alla chakran, rensar halschakrat, öppnar tredje ögat
Stjärntecken: Väduren, Tvillingarna, Fiskarna
Planet: Månen


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.