ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ametist Chevron, Bergkristall (Lotus) 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8720088291634
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: AB12605
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Chevron Ametist och Bergkristall, med 20st 8mm pärlor och Lotusblomma.

Armbandets längd är ca 18cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Chevron Ametist är en kombination av Bergkristall och Ametist, en kraftfull kristall med en spirituell energi som utövar en stabiliserande och lugnande verkan. Används ofta vid meditation för ökat fokus.

Armbandet skyddar mot negativitet och har en stärkande effekt på den som bär det. Bra för dig som är extra mottaglig för andras känslor och energi samt för att avhjälpa sömnstörningar .

Yngre personer har ofta hjälp av armbandet mot rastlöshet och upproriskt beteende. Det kan också ge ditt barn en bättre självkänsla och på så vis undvika hamna i dåligt sällskap.

Ametistarmbandet avlägsnar nervositet och gör det enklare att uttrycka dig i positiva ordalag. För dig i hormonell obalans kan ett ametistarmband verka balanserande och vara till fin hjälp. Vill du begränsa intaget av alkohol kan armbandet vara till bra hjälp.


Egenskaper

  • Stabiliserande och lugnande
  • Skyddar mot negativ energi
  • Ökar fokus vid meditation
  • Lugnande vid rastlöshet och störd sömn


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.