ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ametist, Fluorit (Livets Träd) 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951288
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: ABAF01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Ametist och Fluorit, med 22st 8mm pärlor, 4st metallringar med glaskristaller och Livets Träd-berlock.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Ametist skapar balans i ditt liv och besitter en mångsidig kraft som aktiverar de energier du bäst behöver just nu. Att dagligen ha en ametist nära dig gör att du enklare drar lärdomar av det som sker och kan använda det för att utvecklas. Ametist uppmuntrar till framåtrörelse,  motverkar stagnation och förhindrar att du fastnar i dåliga livsmönster.

Lila Fluorit är skyddande och stabiliserande kristall som jordar och harmoniserar dina energier. Den rensar dina tankar och förbättrar organiseringsförmågan samt hjälper till att driva saker och planera dina aktiviteter. Känner du dig trött i huvudet kan Fluorit ge dig en ny skärpa och kreativitet.

Fluorit och ametist är kraftfullt absorberande av negativa energier, rena därför ditt armband ofta. 


Egenskaper

  • Förbättrar intuition
  • Lindrar stress
  • Ökar fokus och klarhet
  • Stärker din kreativa potential


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.