ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ametist och Fluorit armband med Livets TrädLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951288
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: ABAF01
Varumärke: Kristallpunkten

Elastiskt armband med 8 mm pärlor av ametist och fluorit med en hänge av Livets Träd.
Armbandet är ca 19 cm långt med pärlor i storlek av 8 mm.
Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Lila fluorit är skyddande och stabiliserande kristall som jordar och harmoniserar dina energier. Den rensar dina tankar och förbättrar organiseringsförmågan samt hjälper till att driva saker och planera dina aktiviteter. Känner du dig trött i huvudet kan fluorit ge dig en ny skärpa och kreativitet.
Ametist skapar balans i ditt liv och besitter en mångsidig kraft som aktiverar de energier du bäst behöver just nu. Att dagligen ha en ametist nära dig gör att du enklare drar lärdomar av det som sker och kan använda det för att utvecklas. Ametist uppmuntrar till framåtrörelse,  motverkar stagnation och förhindrar att du fastnar i dåliga livsmönster.

Egenskaper

  • Förbättrar intuition
  • Lindrar stress
  • Ökar fokus och klarhet
  • Stärker din kreativa potential

Fluorit och ametist är kraftfulla absorberar av negativa energier, rensa därför ditt armband ofta. 

Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*)

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.