ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ametist, Jordgubbskvarts 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954975
Rek.pris: 149kr
Artikelnummer: AB0009
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Jordgubbskvarts och Ametist, består av 24st 8mm pärlor.
Omkretsen på armbandet är ca 18cm.
Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Kombinationen mellan jordgubbskvarts och ametist kan förbättra hela kroppens energiflöde. 

Framförallt ger armbandet dig klarhet, positiv energi, viljestyrka och motivation för att arbeta mot dina mål.

Ametist

Även om ametist är en av de vanligaste kristallerna i världen har den en av de mest kraftfulla effekterna. Den har en hög vibrationsenergi som hjälper dig att vara mer fokuserad på vad du vill göra.

Hjälper till att sakta ner eller skynda på hjärnaktiviteten efter behov. På grund av detta kan det hjälpa människor som inte kan sova eller inte kan sluta tänka, såväl som de som vill slappna av, känna sig mindre oroliga eller sluta få panikattacker.

Ametist hjälper oss också att komma ihåg saker och fatta bättre beslut. Det rensar också dimman från ett trött sinne, vilket är till hjälp för studenter och människor som gör mycket mentalt arbete.

Den är också en andlig kristall som gör oss mer intuitiva, hjälper oss att nå högre medvetandetillstånd och gör oss mer medvetna. 

Jordgubbskvarts

Jordgubbskvarts tar bort begränsningar och restriktioner som du lagt på dig själv, samt uppmuntrar dig att se saker i positivt ljus och ha ett mer objektivt perspektiv.

Ger glädje och lycka i ditt liv, den lär dig att hitta humor i alla situationer.  Den tros även främja relationer och hjälper dig våga öppna upp hjärtat för tillitsfull kärlek.


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.