ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Eudialyt 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116955170
Rek.pris: 169kr
Artikelnummer: AB0019
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Eudialyt, med 23st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 19 - 19,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Eudialyt har en lysande rosa-röd färg som påminner om rubin. Namnet Eudialyt kommer från grekiska ordet "lätt att lösa” - detta betyder att energierna från kristallen hjälper till att förenkla livet för användaren.
Det är ett ovanligt silikatmineral som är vanligast i USA, Grönland, Ryssland och Madagaskar men har även hittas i Småland.

Eudialyt sägs balansera hjärnans aktivitet vilket kan ge dig möjlighet att vara fokuserad, aktiv och energiskt när du behöver det. Å andra sidan kan kristallen göra dig mer sömnig, ge dig avkoppling och lugn i stunder när du behöver vila. Eydalite är en bra kristall för dig som har problem att somna och komma ner i varv mellan fysiska aktiviteter. Den hjälper dig att balansera energinivåerna och vara mer i nuet.

Eydialyt kan aktivera dina kreativa sidor och ger dig idéer och inspiration för att förbättra ditt liv.

Eudialyt är användbar om du lider av beslutsångest eller har svårt för förändringar. Den hjälper dig att släppa taget om en person eller relation samt tar bort inre rädslor och tvivel.

Upplever du destruktiva beteenden eller "tycka synd om" syndrom så är detta stenen för dig! Låt den öppna ditt hjärtchakra och ta bort blockeringar och samtidigt lära dig att älska och acceptera dig själv.
Eudialyt är en fanstastisk "karaktärsbyggande" kristall - den gör dig bokstavligen till en bättre människa, ökar din välvilja, hjälpsamhet, vänlighet och munterhet. Bär detta armband dagligen om du önskar bjuda in liknande människor till ditt liv, kombinerad med en rubin kan Eydialyt även hjälpa dig att hitta din själsfrände.

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.