ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Förstenat Trä 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954449
Rek.pris: 169kr
Artikelnummer: ABFT01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Förstenat Trä, 23st 8-9mm pärlor. 

Armbandets längd är ca 20cm.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Förstenat trä är ett spår av ett gammalt träd som har förvandlats till ett fossil.
Kristallen är fylld med jord- och himmelsk energi och är en utmärkt jordsten som hjälper dig att rota djupare in i din sanna natur. Kan även ge riklig affärslycka!
Uppmuntrar till tålamod och motverkar rädslor. Förstenat trä kan guida dig till dina tidigare liv och hjälper till att frigöra tidigare känslor som orsakar disharmoni i ditt energifält. Med detta armband kan du tydligare förstå hur du kan gå vidare i livet och utvecklas.

Enligt vissa övertygelser förlänger denna kristall livet och hjälper till att hantera stress. Den tillför vitalitet, självförtroende och uthållighet och ger ett starkt försvar till bäraren.

Förstenat trä främjar personlig utveckling och andlig tillväxt. Speciellt mystiker gillar denna kristall, eftersom den skapar en koppling till högre medvetande och stödjer hanteringen av problem från tidigare liv. 

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.