ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Jaspis Blomster Lila 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: N/A
Rek.pris: 149kr
Artikelnummer: AB0013
Varumärke:

Ett elastiskt armband av lila Blomsterjaspis, med 24st 8mm pärlor.
Armbandets längd är ca 19 cm långt.
Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Lila blomsterjaspis är en naturligt lila sten som erbjuder en stabiliserande närvaro under meditation och andligt arbete. ärgkombinationen liknar den extremt sällsynta Kammererite

Liksom alla sorters jaspis gör Purple Flower Jaspers vårdande egenskaper den till en idealisk kristallallierad för att anpassa sig till ditt högre jag och känsla av syfte samtidigt som den förblir närvarande och jordad.


Använd Purple Flower Jaspis för att främja lugn, helhet, självkärlek och fördjupa stunder av reflektion och andlig anslutning. När du söker skydd och stöd under aktivering av kronchakrat, uppmuntrar denna stabiliserande sten anpassning, andligt uppvaknande och utveckling av intuition och psykiska förmågor. Ett utmärkt verktyg för att övervinna rädsla, lugna ångest och främja känslomässigt välbefinnande, Purple Flower Jaspers lugnande energi hjälper till att lindra stress och ge glädje och sinnesfrid.


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.