ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Kyanit 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952827
Rek.pris: 269 kr
Artikelnummer: ABKY08
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Kyanit från Australien, med 23st 9mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Kyanit, en vacker blå kristall som påminner om Safir.

Tros öka intuition och främja andlig utveckling. En kristall som kan öppna vägen till det du drömmer om och som hittills har varit otillgängligt för dig.
Skapar en ökad tydlighet i sinnet, förbättrar logiskt resonemang och främjar uppriktighet. Ökar förmågan att uttrycka sig på ett bra sätt och bättre kommunikation.

Kyanit lämpar sig väl för dig som sysslar med  telepati, klärvoajans och vill växa spirituellt. Dras du till Kyanit har du förmodligen kommit till en punkt i ditt liv där du behöver stärka din intuition för att tydligare se och känna av energier.

Kristallen hjälper dig att lyssna på dig själv och få svar från ditt undermedvetna. Vi människor söker alltid efter svar utifrån och glömmer bort att alla svar faktiskt finns inom oss.


Övrig information

Sammansättning: Al2SiO5, Silikat
Färg: Blå
Hårdhet: 4,7 - 5
Ursprung: Australien
Chakra: Halschakrat
Stjärntecken: Oxen
Planet: Merkurius, Neptunus


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.