ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Labradorit, Agat Vit (Aum) 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8720088291672
Rek.pris: 149kr
Artikelnummer: AB12609
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Labradorit och Vit Agat, 22st 8mm pärlor och 4st strasspärlor och Aum hänge

Armbandets längd är ca 18,5cm. Vikt: ca 22gr


Labradorit är en högt vibrerande kristall som ökar din medvetenhet och låter dina talanger att synas tydligare. Använd labradorit för att främja din intuition, telepatisk kommunikation och klarsynhet då kristallen tros skapa en "bro" mellan den fysiska och andliga världen och tidigare liv.

Labradorit ökar din viljestyrka genom att lösa upp illusioner så att du kan se dina verkliga mål. Labradorit tros lugna aggressiva tankar, stress samt  lindra smärta, kan även lindra vid hormonell obalans.

Vit agat, eller fredsagat, är en jordsten som främjar fysisk, känslomässig och mental balans. Vit agat har en stark koppling till kronchakrat och ökar insikten och medvetenheten. Detta hjälper till att släppa störande känslor och energier. Stillar ilska och (själv)förstörelse. Ger lugn och svalka till kropp och själ.


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.