ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Onyx Svart, Hematit, Lapis Lazuli 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952766
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: SOHL18
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av svart Onyx, Hematit och Lapis Lazuli, med 23st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5cm. 

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Svart Onyx ger dig ett mycket starkt skydd mot ondska, negativ energi, sorg, stress eller påträngande personer.
Armbandet kan lyfta ditt självförtroende och ge dig styrka och uthållighet att klara av svåra och eller se klart i situationer där mycket förvirring råder

Hematit har en jordande och maskulin energi som kan ge ett ökat självförtroende och handlingskraft både för män och kvinnor. Kristallen skyddar mot missuppfattningar och gör dig (och människor runtomkring) mindre gnällig och mer nöjd med livet.

Lapis Lazuli hjälper till att bevara det du byggt upp i ditt liv. Att bära armbandet gör det enklare att visualisera lösningar på problem samt att förstå dina känslor. Lapis Lazuli kan också hjälpa sig att avlägsna blockerad energi och självömkan.

Armbandet kan stärka ditt energifält, filtrera bort oönskade energier och ge skydd. Bär armbandet när du arbetar med pendlar då det ökar känsligheten i dina händer.
Om du ständigt hamnar i problematiska eller obehagliga situationer kan armbandet skydda dig att skydda dig från faror och hjälpa dig komma fram till bättre beslut. Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.