ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Tigeröga, Hematit 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952940
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: ABTH19
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av 16st Tigeröga och st Hematit, med 8-9mm pärlor och 4st 2-3mm distanspärlor.

Armbandets längd är ca 20cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Tigeröga är starkt kopplad till solen och rekommenderas därför att bäras av dig som vill få mer viljestyrka och framåtanda. Har en aktiverande energi som gör dig mer motiverad och handlingskraftig och hjälper till att lyfta fram din personlighet.

Hematit har en jordande och maskulin energi som kan ge ett ökat självförtroende och handlingskraft både för män och kvinnor. Kristallen skyddar mot missuppfattningar och gör dig (och människor runtomkring)  mer nöjd med livet.

Bär armbandet om du önskar bli mer självsäker, aktiv och bli bättre att kommunicera. Det kan hjälpa dig att ”sortera ut” saker i dina tankar samt ha avstressande och skyddande verkan.Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.