ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Aventurin Blå 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951547
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: ABBA07
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av blå Aventurin, med 23st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 19cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.Förutom Aventurins allmänna egenskaper - att öka välbefinnandet och skapa överflöd, kan blå Aventurin skapa frid i ditt liv så att du kan känna dig mer nöjd och lycklig. Många av oss saknar förmågan att njuta av livet och känner sig missnöjda av olika anledningar. Armbandet med blå Aventurin kan få dig att uppskatta olika aspekter av ditt liv och njuta av enkla stunder.

En bra kristall för dig som vill utveckla din förmåga att skriva och uttrycka dig bättre via språket. Blå Aventurin förbättrar din språkuppfattning och kan vara till hjälp för dig som arbetar som journalist eller författare.

Blå Aventurin rekommenderas bäras av dig som har redan medfödda spirituella talanger såsom klarsynthet och telepatiska förmågor - kristallen hjälper dig att göra dina spirituella talanger mer användbara.

Blå Aventurin är en fantastisk kristall som främjar din självutveckling. Bär armbandet för att få en bättre intuition och magkänsla som hjälper dig att förstå var sanningen ligger. 

Blå Aventurin kombinerad med med Lapis Lazuli eller Blå kvarts kan påskynda den intuitiva utvecklingen.


Egenskaper

  • Tar fram dina spirituella talanger
  • Förbättrar din sociala förmågan
  • Kan lindra energetisk överkänslighet, speciellt hos barn

Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.