ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Blue Ice Nakauriit 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116955194
Rek.pris: 349kr
Artikelnummer: AB0015
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Blue Ice Nakauriit med 23st 8mm pärlor
Armbandets längd är ca 18cm långt.
Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Blue Ice Nakauriit, även känd som Glacierit är en nyupptäckt sten från Brasilienn - en biprodukt av överbliven skiffer från guldgruvor. Stenen tillhör aluminiumoxidfamiljen, likadant som safir och ametist.

Blue Ice Nakauriit tros inspirera till positivt energiflöde och återupplivar andan! Den väcker dina sinnen och låter dig sjunka in i djupet av din själ. Den tros aktivera dina vilande psykiska förmågor, förbättra intuitionen och främja tydligare kommunikation. 

De genomträngande nyanserna av blått i Nakauriit påminner om talismanen med onda ögat. Dessa ovanliga isiga färgnyanser ger kristallen en skyddande förmåga - tänk på Elsa i Frost - hennes magi som frös hennes fiender till is!
Föreställ dig en skyddande aura som omger dig när du bär Blue Ice Nakauriit armband och bli inte förvånad när du uttrycker dig mer vältaligt och hittar bättre svar inuti dig själv. Armbandet är lämpligt att bära under intensiva perioder då det kan ge dig en svalkande och lugnande effekt som håller stressen på avstånd. 

*Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.