ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Celestit 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954098
Rek.pris: 249 kr
Artikelnummer: ABCT01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Celestit med 23-24st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18-19cm.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

Celestit är en ljusblå ömtålig kristall som besitter en mycket hög energivibration. Den är en användbar läkesten som du kan använda på dig själv eller en annan person. Kristallen lindrar stress och sprider en aura av frid omkring sig.

Celestit vitaliserar, ger livslust och är mycket användbar för dig som tappat hoppet. Den rekommenderas starkt om du upplever mycket motvind i livet - armarmbandet kan hjälpa dig att se saker i annat ljus och komma över svåra situationer. 

Använd armbandet när du mediterar då kristallen ger en djup avkoppling som underlättar övergången till en mer avspänd sinnestillstånd. Kan även med fördel bäras för att motverka sömnproblem och lindra stress.*

OBS! Celestit är en ömtålig kristall och bör inte rengöras med vatten. Använd istället en rökelse minst en gång i månader och ställ armbandet i sol/månljus några timmar, minst en gång i månaden.

Egenskaper: 

  • Förbättrar intuitionen
  • Motverkar känslan av instängdhet och stress
  • Öppnar sinnet för nya idéer 
  • Hoppgivande och läkande


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.