ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Citrin Hängsmycke (Friform)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951028
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: CH2991
Varumärke: Kristallpunkten

Citrin hängsmycke med borrat hål på ca 2 mm, säljs med gult satinsnöre.

Storlek: 25x18 mm
Vikt: 16 gr

Citrin är en av de populäraste kristallerna i världen, den är en blandning mellan kvarts och bergkristall och kallas för solens kristall. Citrins popularitet ligger i det faktum att kristallen kan hjälpa till att skapa materiell framgång och välbefinnande; den gula tonen lockar till sig överflöd, skapar positiva tankar och ger bra energi.

Citrin är i själva verket en mycket sällsynt kristall och om man lyckas hitta den i jordskorpan har den en tråkig färglös gul ton.
De flesta citriner som finns i marknaden är skapade av ametist som har upphettats till en viss temperatur. Det cirkulerar påståenden om att dessa inte kan kallas ”äkta” citriner utan bara är upphettade ametister.

Citrinkristallens orange nyans uppkommer av upphettning - antingen av människor eller naturligt i jordskorpan. Oavsett hur den sker så är det en naturlig process på vilket sätt även andra kristaller skapas. Citrinen får sina fördelaktiga egenskaper oavsett hur upphettningen sker.

Citrin kan rekommenderas till alla som vill ha ett bättre liv; även de som är nya i "kristallvärlden". Den verkar snabbt och bidrar med positiv energi, lycka och glädje. Bär citrin om du vill bli på gott humör och få ett glatt sinne. Med citrin är det nästan omöjligt att vara ledsen då den snabbt hjälper dig hitta lycka oavsett livssituation.

Citrin sägs även avlägsna rädslor och rensa ditt energifält från oönskad energi. Den hjälper dig även realistiskt bedöma uppkomna situationer och undvika obefogad rädsla.
Den anses vara en av de bästa kristallerna som stoppar energiläckage och motverkar negativitet och djup sorg.

En utmärkt kristall för att skapa välstånd och få materiella framgångar. Bär ett citrinsmycke för att få nya ideér som kan förbättra din ekonomiska situation och öka dina chanser att lyckas.
När du köper en ny citrin, var tydlig med vad kristallen ska bidra med. Fokusera och överför din önskan till den nya kristallen så att den "programmeras" med dina önskningar.
Citrin är den perfekta i kristallen om du vill dra till dig pengar, överflöd och välstånd. *

Egenskaper

  • Ökar koncentration
  • Ger god humör och glatt sinne
  • Skapar välstånd och materiell framgång
  • Bidrar med bättre energi

Övrig information
Sammansättning: SiO
Färg: Varma gula eller orange nyanser
Hårdhet: 7
Ursprung: Brasilien, Ryssland, Madagaskar
Chakra: Solar plexus chakra
Stjärntecken: Tvillingar, Lejonet, Vågen
Planet: Solen


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.