ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Dumortierit 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8719497618491
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: ABDT08
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Dumortierit, med 23st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Armbandet inger hopp, stimulerar positiva tankar samt gör dig till en modig, social och öppen person

Dumortierit är aluminium borosilikat med färgnyanser från blålila till mörkblå. Den är uppkallad efter den franska paleontologen Dumorteri som upptäckte mineralen i Madagaskar.

Dumortierit är en kristall som ger dig klara och tydliga tankar och stärker din analysförmåga. Den lär dig att vara tålmodig och mindre impulsiv - att ha en positiv attityd till livet och kunna se det goda i människorna omkring mig.

Bär ett Dumortierit armband om du vill skapa en lugnare och mer kärleksfullare atmosfär runtomkring dig. Hjälper till att stabilisera dina känslor så att du kan se klarare, vilka saker och situationer som skapar kaos och spänning i ditt liv.


Dumortierit kan öka ditt självförtroende och kallas också för ”ordningens sten” eftersom den stärker din självdisciplin och organisatoriska färdigheter - vilket kan underlätta för dig när du måste ta dig igenom krävande tider. Kristallen är speciellt bra för dig som har ett nystartat företag eller för dig som talar framför publik.

Dumortierit är mycket användbar att bära på ett tröttande eller monotont arbetet, den ger dig uthållighet att utföra ditt arbetet även om du inte tycker om det.

Dumortierit kan hjälpa dig att förstå spirituella budskap och tolka även de svåraste tecken. Informationen kan komma efter meditation, i en dröm eller precis som kunskap. Kristallen förbättrar din uppmärksamhet och hjälper dig att fokusera på allt du gör. En mycket användbar kristall vid koncentrationssvårigheter och instabilitet, samt oroliga tankar och rädslor.

Vill du förändra ditt liv och personlighet, kan Dumortierit vara till hjälp genom att den lär dig att lyssna till dina inre känslor och få dig att växa genom inre visdom. Dumortierit förbättrar din förmåga att höra din egen inre röst.

Använd Dumortierit tillsammans med Lapis Lazuli om du önskar förbättra dina spirituella krafter.
Bär Dumortierit tillsammans med Ametist, Hematit eller Unakit för att känna starkare energier eller för att lättare bli av med ditt missbruk.
Kombinera Dumortierit med Karneol eller Pyrit för att få en ökad viljestyrka.


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.