ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Hematit Handsten SLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951097
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: HH7342
Varumärke: Kristallpunkten

Riktigt stora och handslipade stenar av icke-magnetisk hematit från Marocko att hålla i handen.

Vikt: ca 75-85gr
Mått: ca 4,5cm x 1cm

Hematit är en populär mineral sten som är välkänd för sina fina egenskaper. Den utövar en skyddande effekt på ditt energifält och gör att du enklare finner stadga; perfekt vid humörsvängningar.

Hematit kommer från det grekiska ordet "blod" och mineralstenen användes förr i tiden som blodstillande medel då den innehåller järnoxid, vilket har en koagulerande effekt på blodet.

Mineralstenen hematit besitter en maskulin energi vilken kan bidra till bättre självförtroende och ökad handlingskraft hos den som bär den. Den har även en förmåga att minska missuppfattningar mellan människor samt göra att du känner dig nöjd med livet.

Under århundradena har hematit ordinerats vid sömnbesvär för sin avslappnande effekt, och många upplever än idag av att de får hjälp. Håll hematitstenen i handen en stund innan sänggående och även vid sängliggande för avsedd effekt.

Slutligen är mineralstenen hematit användbar för dig som är gränslös eller har en tendens att överdriva. När du bär hematit under längre tid lär den dig att sätta gränser. (*)

Egenskaper

  • Jordande och balanserande
  • Förbättrar sömnkvaliteten
  • Ger styrka och handlingskraft
  • Använd för riktning i livet


Övrig information
Sammansättning: Fe2 O3  Järnoxid
Färg: Metallisk grå eller svart
Hårdhet: 5,5 - 6,5
Ursprung: Marocko
Chakra: Rotchakrat
Stjärntecken: Vattumannen, Väduren
Planet: Saturnus


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.