ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lapis Lazuli Handsten MLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951882
Rek.pris: 139kr
Artikelnummer: LLH04
Varumärke: Kristallpunkten

Denna mystiska blå sten kallas också sanningens- eller vänskapens stenen. Lapis Lazuli hjälper dess ägare att få bättre intuition och snabbare andlig utveckling.
Av mycket fin kvalitet med djupt intensivt blå ton!

Storlek: Längd: 4,5 - 5cm Bredd: 2,7 - 3cm Tjocklek: 1,3 - 1,6cm
Vikt: 33 - 41gr

Lapis Lazuli är en klarblå mineral med ett vitt eller gyllene mönster och består till största del av lazurit, pyrit och vit kalcit. Den bästa kvaliteten av mineralen utvinns i Afghanistan.
För att kristallen kan kallas för lapis lazuli, måste den ha en distinkt blå färg och innehålla minst 25% blå lasurit. Pyrit förekommer vanligtvis i lapis lazuli som små, slumpmässigt fördelade korn med en kontrasterande guldfärg.

Att hålla i handstenen kan underlätta visualiseringen av lösningar på dina problem samt att förstå dina känslor. Lapis Lazuli kan också hjälpa sig att avlägsna blockerad energi och självömkan.

Kristallen frigör obearbetade känslor som hindrar dig att gå vidare i livet. Vid sömnproblem, prova ha Lapis Lazuli nära huvudkudden då den minskar stress och lindrar rädslor. (*)

Övrig information

Sammansättning: (Na,Ca)8(AlSiO4)6(S,SO4,Cl)1-2
Färg: Blå
Hårdhet: 5-6
Ursprung: Afghanistan
Chakra: Halschakrat, Tredje ögat, Kronchakrat
Stjärntecken: Skytten
Planet: VenusObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.