ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Regnskogsjaspis "Rainforest Jaspis" Handsten MLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954418
Rek.pris: 225kr
Artikelnummer: HSRJM1
Varumärke: Kristallpunkten

Regnskogsjaspis även kallad Rainforest Jasper.

Handsten i storlek M


Längd: 4,5-5,5cm

Bredd: 4-4,5cm

Tjocklek: ca 2- 2,5cm

Vikt: 53-69gr


Regnskogs Jaspis även kallad Ryolit eller australiensisk jaspis är en form av jaspis med gröna, bruna och orange nyanser.

Regnskogsjaspis är en kristall som stabiliserar känslor och löser upp dålig karma. Det hjälper dig att bli av med gamla tankemönster och tydligare uppfatta kroppens energier. Att bära Regnskogsjaspis ger emotionell stabilitet, ökad självförtroende och styrka.

Regnskogsjaspis är också en bra meditationskristall då den förstärker kropp-och-själ bandet, lär sig att älska din kropp till fullo och främjar uthållighet i nuet. Med dess hjälp kan du analysera ditt förflutna så att du får fördelar här och nu - du förstår att idag är det ögonblick då du kan skapa din verklighet och framtid.
Framhäver tydligt själens kreativitet och ger modet att följa även dina allra hemliga drömmar.

Regnskogsjaspis inger hopp, motivation och extra mycket positiv energi. Kristallen är extra bra för dig som känner ett stort behov av att förbättra världen och ta hand om människor och naturen.*)


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.