ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Scolesit Handsten SLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953831
Rek.pris: 199kr
Artikelnummer: SCHS6
Varumärke: Kristallpunkten

Handsten av tumlad rosa scolesit från Indien, stenen är ca 4cm lång.

En mycket vacker kristall med nålliknande rosa stavar i kristallstrukturen. Det förekommer ljusbruna fläckar i korsningen av de nålformade stavarna.
Fysiskt är scolesit en ömtålig kristall och bör hanteras med försiktighet. Den bör helst inte sköljas med vatten, rengör den bara med rökelse.

Scolesit är en kristall som en skapar djup inre frid, den har förmågan att lyfta nivån så pass högt så att det är möjligt uppleva högsta frid. Ju längre du använder scolesit i ditt liv, desto mer harmoni och inre frid upplever du.
Scolesit har effektivt lugnande verkan, tar bort toxinerna från ditt energifält och ersätter dem med balans och frid.
När du börjar använda scolesit, kan du snart känna att din intuition börjar utvecklas snabbare - du känner tydligt hur mycket mer du uppfattar världen runtomkring dig.

Scolesit förhindar skadliga tankar att bildas i dig, den blockerar negativa reflextioner och hjälper framförallt dig som ständigt förstör ditt eget humör. Scolesit hjälper dig att njuta av ögonblicket och blockera oro för framtiden.

Använd scolesit handstenar under meditation - de öppnar dina ögon för den osynliga världen och få kontakt med skyddande änglar i din närhet.
Med scolesit-meditation är det möjligt att helt återfå sin sinnesfrid. Scolesit hjälper själen att förändras, ökar andlig medvetenhet och är särskilt fördelaktig för dig som aktivt vill förändra dig själv. *)

Egenskaper

  • Skapar en djup inre frid
  • Förbättrar intuition
  • Ökar andlig medvetenhet
Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.