ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Agat Blomster Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954838
Rek.pris: 159kr
Artikelnummer: HS0006
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av Körsbärsagat i droppform, med förborrat hål på ca 3mm. Kommer tillsammans med ett svart snöre.

Storlek: ca 2cm x 3cm Tjocklek: ca 1,2cm Vikt: ca 14gr


En relativt nyligen "upptäckt" mineral från Madagaskar som egentligen inte är en agat utan rosa kalcedon med infusioner av vit ogenomskinlig kalcedon som ser ut som blommor som öppnar sig i kristallen - därav namnet.

Det är lätt att tycka om kristallen - som med många andra nyligen upptäckta mineraler verkar blomsteragat ha dykt upp precis när världen behöver den mest.
En extremt lugnande kristall vars energi kan hjälpa dig att återfå livslusten efter en lång och smärtsam händelse eller svåra utmaningar i livet. Kan rekommenderas för dig som  har gått igenom något traumatiskt i ditt liv.
Blomsteragat resonerar mest med hjärtchakrat men dess vibrationer påverkar även andra chakras och kan lösa upp ilska, rädsla och spänning som ofta hålls där.
Ha gärna kristallen nära dig för att få en balans och känsla av att allt är som det ska vara.

Kan hjälpa dig att fokusera på detaljerna i ett projekt eller en situation och samtidigt kunna stå tillbaka för att se hela bilden.
En bra kristall att meditera med eller bära med sig som em ficksten då den kan ge dig vägledning.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.