ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Agat Botswana Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953176
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: HS0015
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av Botswana agat med droppform. Levereras tillsammans med svart snöre.

Längd: ca 3 cm
Bredd: ca 2 cm 

Det som utmärker Botswana agat är dess mångsidighet - den kan förvandla negativa energier till positiva, ge dig lycka i spel eller balansera dina känslor.
Genom historien har Botswana agat använts i olika magiska ritualer som främjar styrka, mod och framgång.

Botswana agat med sin sensuella energin främjar kärlekskänslor och skapar en harmoni mellan hjärtat och sinne. Kristallen har även en skyddande och uppmuntrande effekt på barn.

Hjälper dig att uttrycka dig bättre och förhandla framgångsrikt. Botswana agat tros lindra stress, depression och lugnar samtidigt det alltför oroliga sinnet.
På det fysiska planet är denna kristall bra att använda för att bli av med gifter och för att stödja kroppens rengöringsprocesser.

Botswana agat kan förstärka dina kreativa förmågor, speciellt inom musik, dans, konst och teater. Den lindrar dina rädslor att uppträda publikt och ger dig ett starkare sinne.

Bär Botswana agat när du måste anpassa dig till nya situationer då den hjälper dig att snabbare få nya bekanta och vänner.(*)Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.