ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Bergkristall Rå Hängsmycke (Metallhänge)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8720088299067
Rek.pris: 129kr
Artikelnummer: 71076
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av Rå Bergkristall med hänge.

Storlek: ca 4cm

Bergkristall är en av de vanligaste och mest kända kristallerna - den tros vara planetens kraftfullaste förstärkare av healing och energi. Kristallen absorberar, lagrar och frigör energi och löser upp energiblockeringar.

En bra första kristall för dig som precis har upptäckt kristallernas magiska värld. Har en universell effekt och gör ditt energifält mottaglig även för andra kristaller. Bergkristall rengör energierna och och frigör negativ energi överallt den finns.

Bergkristallen är en högt vibrerande kristall som strålar ut sin energi dit det behövs.  Har du börjat använda en bergkristall i ditt liv, kan du känna dess effekt mycket snabbt. Bergkristall frigör hinder i ditt liv och sätter igång energier.

Använd bergkristallen tillsammans med andra kristaller för att få en mer kraftfull effekt. 

Bergkristall hjälper vår själ att växa och utvecklas och kan även stärka vår mentala hälsa. Den stimulerar tydligt tänkande och koncentration, samt renar och stärker både den energiska och fysiska kroppen, såsom immunsystemet. (*)

Egenskaper:

  • Stimulerar andlig utveckling
  • Förbättrar relationer
  • Motverkar negativa energier
  • Främjar kreativitet och intuition


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.