ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Eldkvarts A Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953268
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: HS125
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av eldkvarts med borrat hål på ca 3 mm, säljs tillsammans med ett svart vaxat bomullssnöre.
Stenarna är halvtransparenta med rödaktig nyans inuti, härstammar från Brasilien.

Storlek: 3 cm

Eldkvarts är en blandning mellan hematit och kvarts  och fungerar som en mycket effektiv skyddande kristall. Eldkvarts hjälper dig att lägga märke till de sidor hos dig som är mindre bra, den kan förbättra dina karaktärsdrag så att du kan bli en ännu bättre person.

En starkt vibrerande kristall som skapar ett skyddande fält runtomkring dig. Eldkvarts tros blockera förbannelser, negativitet och dålig lycka.
Om du har någon i din närhet, som skapar spänningar och missförstånd, kan eldkvarts hjälpa dig att hantera sådana situationer bättre.

Eldkvarts kan ger ditt hus ett kraftfullt sköld mot stress, sorg och materiell otur. Den är också en kristall som kan främja din hälsa och öka personlig uthållighet.

Eldkvarts inger motivation och flexibilitet så att du alltid gå vidare i livet. Kristallen är mycket användbar i healing då den balanserar både kropp och själ. Kan lindra spänningar och dämpa en överaktiv rotchakra. När ens rotchakra är i obalans, känner man sig aggressiv, nervös, arg och kritisk oh negativ. (*)
Egenskaper

  • Skapar ett starkt energiskydd
  • Ökar uthållighet och självförtroende
  • Håller negativiteten bortaObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.