ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Obsidian Guld AA Hängsmycke (Rundad)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950281
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: HSGO01
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av guldobsidian , en tumlad sten med borrat hål på 3 mm. Ett svart snöre följer med.

Storlek: ca 2,5cm x 2cm
Vikt: ca 10r

Guldobsidian är en kraftfullt aurarensande kristall som används för att förbättra förmågan till problemlösning och bättre målfokusering. Den har liknande egenskaper som andra obsidianer men är kraftfullare och rensar därför ditt energifält (aura) snabbare. Genom att avlägsna blockerad energi från ditt energifält avlägsnar guldobsidian även de problem du har som orsakats av andra personer. Ger ett bra skydd mot energiförlust och blockerar ”dåliga vibbar” från andra.

Guldobsidian bidrar till ökad självreflektion och medvetandegör ditt eget beteende och livsmönster. Håller negativitet på avstånd och ger dig styrka att möta vardagens utmaningar. Kristallen kan även hjälpa dig när du har dålig självkänsla, brist på livskraft, trötthet, kroppskomplex, mm.

Guldobsidian ökar din intuition, bidrar till ökad klarhet och möjliggör insikter om framtiden - vilket gör att du blir tryggare i dina livsval.

Att bära en guldobsidian när kroppen sägs öka antalet positiva händelser som inträffar i ditt liv. Kristallen gynnar speciellt dig som är född i Skyttens stjärntecken och gör att du enklare få dina önskningar uppfyllda - och därmed uppnå ökat välstånd och mer energi. (*)

Övrig information
Sammansättning: Si02, Silikondioxid med inslag av andra mineraler
Färg: Guldskimrande
Hårdhet: 5-5.,5
Ursprung: Mexico
Chakra: Solarplexuschakrat, Tredje ögat
Stjärntecken: Skytten
Planet: SaturnusObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.