ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Körsbärskvarts Hängsmycke (Rundad)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: N/A
Rek.pris: 179kr
Artikelnummer: HSKK01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av körsbärskvarts, med borrat hål på ca 3 mm, ett svart snöre medföljer.
Storlek: Höjd: 2,6 - 3cm Bredd: 2- 2,3cm Tjocklek: 1 - 1,3cm
Vikt: 8 - 11gr

Körsbärskvarts

En värmebehandlad kristall, skapad av bergkristall och cinnober (röd-orange mineral som använts som pigment) som ger fantastiska rosa-oranga nyanser. 

Körsbärskvarts är särskilt fördelaktig vid behandling av psykologiska trauman, den läker känslomässiga sår och och frigör oro, ångest, ilska och avund. Istället kommer du att känna en känsla av lättnad, lugn och harmoni.

Denna sten kan också främja handling och drivkraft i ditt liv, uppmuntra till aktivitet och fylla dig med entusiasm. Men den kan samtidigt  även hålla dig jordad.

Körsbärskvarts har vibrationer som främjar rikedom och professionell framgång oavsett vilket jobb du har. Stenens djupa röd-rosa färg betyder ett överflöd av styrka och energi. 

När du bär körsbärskvarts kan du känna en ökning av din personliga kraft och att du bättre kan stå emot negativa vibbar. 

Bär den gärna under resor då stenen kan även skydda dig mot oväntade händelser.

Körsbärskvarts är en uppskattad sten på grund av dess stärkande egenskaper. När du känner dig svag eller nedstämd, kan denna sten fylla dig med inspirerande energier

Och förstärka dina psykiska förmågor. (*)


OBS! Cinnober innehåller kvicksilver men är ofarlig när den är innesluten i bergkristallen eller om den inte hettas upp till hög temperatur.

Undvik att bära stenen direkt mot huden. Tvätta alltid händerna efter du har hanterat Körsbärskvarts kristallen.Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.