ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Kvarts Blå Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953923
Rek.pris: 129kr
Artikelnummer: HSBQ3
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av blå kvarts i extra fin AA-kvalitet från Brasilien, säljs tillsammans med ett svart satinsnöre.

Storlek: 3 cm
Vikt: 15 gr

OBS! Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

Blå kvarts är en kristall med en extremt lugnande, balanserande och harmoniserande effekt.
Mycket lämplig att bära under perioder där det finns mycket ångest, nervositet, spänning, förvirring, sorg eller stress. Den hjälper dig att kunna återhämta dig från känslomässigt svåra perioder och upplevelser. Samtidigt avlastar den emotionellt så att du känner dig mer utvilad och lugn. 

Blå kvarts har verkligen en lugnande effekt i energisk mening - det är en slags "stress-avlastare" i alla bemärkelser och gynnar dig som känner att du inte orkar hantera allt omkring.

Främjar harmoni och god sömn samt har förmågan att lugna dig under dagen och släppa oroliga känslor som hindrar dig från att sova på natten.
Blå kvarts är en mycket viktig kristall som läker halschakrat eftersom den avlägsnar negativ energi och frigör blockaderna som finns i chakrat. Om halschakrat inte fungerar ordentligt påverkar det hela kroppen då halschakrat är kroppens (och själens) frigöringskanal.

Denna kristall lär dig att uttrycka dig tydligare, hjälper till att bli av med kommunikationsproblem och är mycket lämplig för introverta personer.
Blå kvarts är också lämplig för barn, vilket hjälper dem att vara mer öppna och kommunikativa.*)


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.