ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Prehnit Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950120
Rek.pris: 169kr
Artikelnummer: HS0005
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av Prehnite i dropp form med förborrat hål på ca 3mm.

Storlek: ca 2cm x 3cm tjocklek: ca 1,3cm Vikt: ca 16gr


En vacker grön kristall med genomskinlig textur, kan vara ljusgrön till mörkgrön, med svarta nålar eller kristallbitar som lyser igenom. Prehnit kommer främst från Australien eller Sydafrika.

En bra kristall för dig som vill bli mer intuitiv, den hjälper dig att hitta den andliga vägen och förstå vilka val som måste göras på vägen. 

Prehnit tros ha förmågan att frigöra blockerad energi och kan öppna upp dina klärvoajanta talanger. Med denna kristall kan du höra din intuition och därmed ta bättre beslut i livet.

Prehnit främjar andlig utveckling och hjälper dig att analysera vad som har hänt i ditt liv - lägga märke till de tecken som har följt dig på din livsväg och förstå varför de har kommit till dig. Samtidigt hjälper den dig att bättre bedöma situationer i nuet.

Prehnit hjälper till att släppa karmiska hinder och meningslösa mönster som hämmar ditt liv. Kombinerad med Celestit, Kyanit, Selenit och Sodalit kan den skapa änglakontakt så att du kan ta emot de meddelanden som änglarna skickar. 

Kombinera Prehnit med Snöflingeobsidian för att kunna släppa taget om det som inte borde vara i ditt liv. Denna kombination utför en “storstädning” inom dig, du kan bli fri från oönskade tankar, negativitet och smärtsamma känslor.

En lugnande kristall som är speciellt bra att i hemmamiljö. Känner du att det saknas lugn i ditt hem eller att familjemedlemmar är nervösa, testa använda Prehnit.

Psykologiskt mildrar Prehnit mardrömmar, fobier och djupa rädslor och läker de tillstånd som orsakar dem. Särskilt användbar för hyperaktiva barn och de karmiska orsakerna som leder till detta tillstånd.

Om du letar efter kärlek men hela tiden möts av hopplöshet, kan den här stenen frigöra dina gamla mönster så att du kan känna igen personer som är värdefulla för dig och satsa på dem istället.

Som en sten av överflöd, ger prehnit också ett bättre flöde av materiella energier. Den hjälper också till att manifestera hjärtats önskningar så att de börjar locka in det till ditt liv.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.