ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rökkvarts Hängsmycke (Spets)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953145
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: HSR05
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av spetsformad Rökkvarts inkl. tillhörande vaxat bomullssnöre.
Storlek: längd ca 4-5 cm, diameter ca 1,5 cm
Vikt: ca 15 - 20 gr

Rökkvarts är en typ av kvarts som kan variera från ljusbrun till svart eller mörkbrun. Den är i själva verket en bergkristall som har blivit rökgrå eller brun i naturen på grund av olika influenser.
Ju mörkare kvarts, desto mer jordande verkan den har.

En effektiv grundande kristall som hjälper till att hålla fötterna stadigt på marken. Den kan motverka huvudvärk, övertänkande och överdriven oro.
Rökkvarts tros lindra rädslor och minska depression samt skapa harmoni i själen och i hjärtat. Löser upp negativa känslor och främjar positivt tänkande och attityd till livet.

Rökkvarts hjälper dig fokusera, skilja mellan det viktiga och det obetydliga. Den rengör sinnet så att du får klarare tankar.

Speciellt lämplig för dig som har en livlig fantasi och har svårt att kontrollera känslor och emotioner. Rökkvarts ger balans i ditt känsloliv och ger dig en inre styrka att förverkliga dina idéer.
Använd rökkvarts spetsen om du arbetar i en miljö med negativa energier -  kristallen kan neutralisera oönskade energier och avlägsna vibrationer från kroppen som inte överensstämmer med ditt mentala tillstånd.
Rökkvarts tillför styrka och stabilitet i situationer med plötsliga förändringar och är mycket lämplig för dig som tenderar att fly från verkligheten.*


Övrig information

Sammansättning: SiO2
Färg: Transparent
Hårdhet: 7
Ursprung: Brasilien
Chakra: Rotchakra
Stjärntecken: Vågen, Väduren, Oxen, Skorpionen, Stenbocken
Planet: Pluto, JordenObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.