ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ryolit A Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952063
Rek.pris: 139 kr
Artikelnummer: HSRY3
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av Ryolit A från Australien med borrat hål på ca 3 mm, säljs tillsammans med ett svart satinsnöre.
 
Storlek: 3 cm
Vikt: 15 gr

Ryolit är en form av jaspis med gröna, bruna och orange nyanser, den kallas även för australiensisk jaspis eller regnskogs-jaspis.

Ryolit är en kristall som stabiliserar känslor och löser upp dålig karma. Det hjälper dig att bli av med gamla tankemönster och tydligare uppfatta kroppens energier. Att bära ryolit ger emotionell stabilitet, ökad självförtroende och styrka.

Ryolit är också en bra meditationskristall då den förstärker kropp-och-själ bandet, lär sig att älska din kropp till fullo och främjar uthållighet i nuet. Med ryolits hjälp kan du analysera ditt förflutna så att du får fördelar här och nu - du förstår att idag är det ögonblick då du kan skapa din verklighet och framtid.
Ryolit framhäver tydligt själens kreativitet och ger modet att följa även dina allra hemliga drömmar.

Ryolit inger hopp, motivation och extra mycket positiv energi. Kristallen är extra bra för dig som känner ett stort behov av att förbättra världen och ta hand om människor och naturen.*)
Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.