ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Septarian A Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953275
Rek.pris: 139 kr
Artikelnummer: HS324
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av Septarian (Draksten) från Madagaskar, med borrat hål på ca 3 mm, säljs tillsammans med ett svart vaxat bomullssnöre.
Stenarna är beige, bruna och grönaktiga, ibland med rödaktiga nyanser.

Storlek: 3 cm

Septarian är en kristall som bildas av sediment, mineraler och lera på havsbotten från vulkanutbrott för cirka 50 till 70 miljoner år sedan. Det är en unik sten som bara finns i USA, Marocko och Madagaskar.

Septarian resonerar med rotchakrat och symboliserar enhet och tillhörighet till en stam, familj eller samhälle. Det är en kristall med starka stödjande egenskaper som ger energi till hela  hela kroppen.

Septarian tros ha avslappnande verkan och kan därför bäras vid meditation och lämplig för personer som arbetar med höga vibrationer.
Kristallen tros förbättra uttryck och underlätta kommunikationen, vilket gör det till en fantastisk kristall för människor som ofta uppträder eller arbetar i grupp. Septarian ger till bäraren tålamod, tolerans och förståelse.(*)


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.