ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Hematit 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951035
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: HA2894
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av exklusiva Hematitpärlor, 24st 8mm.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.
Alla pärlor är polerade för hand - varje pärla tar upp till 1,5 timmar att polera och borra!


Hematit kommer från det grekiska ordet "blod" och kristallen har tidigare använts av krigare som blodstillande medel då Hematit innehåller järnoxid som får blodet att koagulera.
Idag är den en mycket populär kristall som många känner till - den skyddar ditt energifält och balanserar energier, att bära ett armband av Hematit kan ge en avslappnande känsla och bättre sömn.

Hematit har en jordande och maskulin energi som kan ge ett ökat självförtroende och handlingskraft både för män och kvinnor. Kristallen skyddar mot missuppfattningar och gör dig (och människor runtomkring) mindre gnällig och mer nöjd med livet.

Att bära ett hematitarmband under natten kan förbättra din sömn och ha en positiv inverkan på olika sömnbesvär. Många människor har fått en bra effekt så att de har kunnat slappna av och sova bättre!

Hematit kan hjälpa dig att styra ditt liv i rätt riktning och skydda dig mot falska förhoppningar och visioner. Kombinera gärna Hematit med dina andra favoritkristaller för att tydligare kunna se vad som ger dig lycka i livet.

En bra kristall för dig som kan vara gränslös eller har en tendens att överdriva - bär Hematit under längre tid då den lär dig att sätta gränser som du kan hålla dig till.

Du kan bära armbandet på valfri handled, det ger dig styrka och handlingskraft samt förhindrar att din energi går förlorad. Har du problem med humörsvängningar, kan Hematit göra dig mer stabil så att du inte blir lika påverkad av energier från omvärlden.

Bär det om du önskar förbättra din relation. Kombinera gärna armbandet med andra "kärlekskristaller" (Rosenkvarts, Rodonit, mm) för ännu bättre effekt.

Egenskaper

  • Jordande och balanserande
  • Förbättrar sömnkvalitet
  • Ger styrka och handlingskraft

Övrig information

Sammansättning: Fe2 O3  Järnoxid
Färg: Metallisk grå eller svart med
Hårdhet: 5,5 - 6,5
Ursprung: Marocko
Chakra: Rotchakra
Stjärntecken: Vattumannen, Väduren
Planet: Saturnus


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.