ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ametist Hjärta 5cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951776
Rek.pris: 189 kr
Artikelnummer: HJ13265
Varumärke: Kristallpunkten

Hjärtformad ametist

Storlek: 5 cm
Vikt: 100 gr

Ametist besitter en andlig kvalitet som kan hjälpa dig uppnå högre medvetenhetsnivåer. Kristallen fungerar som en bro mellan de fysiska och eteriska, vilket skapar en öppning för upplysning. Ametist hjälper själen att växa, och utvecklas.

Stimulerar kreativitet och gör det enklare att visualisera och få idéer. Prova använda den i ditt arbete så kommer du bli mer kreativ.
Ametist är även användbar vid sömnproblem; förvara nära sängen på natten och bär den med dig på dagtid.

Ett ametisthjärta har en mycket värdefull energi för att läka relationer. Använd hjärtat under meditation för att hitta en lösning på problem mellan dig och din partner.

Bär ett ametisthjärta när du har haft en "dålig dag", det hjälper dig att släppa negativ energi och sluta tänka på negativa saker.
Ametisthjärta kan lindra stress orsakas av relationer samt lindra ångest.

Ge ett ametisthjärta som present till en person som du älskar. Innan du ger hjärtat, håll det först i handen och önska personen du ger något fint och gott.

Ametist har aurarensande egenskaper som frigör negativ energi och avlägsnar blockeringar från de tre övre chakras. En utmärkt kristall för dig som vill agera intuitivt och inkännande och öppna sinnet för livets möjligheter.(*)

Egenskaper

  • Stimulerar andlig utveckling
  • Förbättrar relationer
  • Motverkar negativa energier
  • Främjar kreativitet och intuition


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.