ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Hypersten AA Hjärta 3 & 5cm

Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: N/A
Rek.pris: 245 kr / 325 kr
Artikelnummer: HYP035
Varumärke: Kristallpunkten

Hjärta av Hypersten i mycket fin AA-kvalitet. Finns i 2 storlekar, välj passande i menyn:

Storlek: 3-4cm eller 4-5cm
Vikt: ca 30gr eller 50gr

Hypersten är en magisk kristall av fred, stabilitet och trygghetskänsla. Perfekt för meditation, psykisk läkning eller stress - i meditativ tillstånd förstärks hyperstenens egenskaper och effekter och i vissa fall ge dig känslan av en skyddande sköld omkring dig. Med andra ord skyddar hypersten den fysiska kroppen medan själen färdas.

En bra hjälpmedel när du söker efter svar - kristallen tros underlätta så att svaren kommer till dig av sig själva. Främjar också utvecklingen och bildandet av klarsynthet.
Även i den materiella världen betraktas hypersten som en kristall av relationer och förhandlingar (lämplig att användas både i privat och i arbete).

Som en lugnande och harmoniserande kristall är hypersten en bra följeslagare under en stressig och hektisk period av livet. Den hjälper dig att ta ledigt, vila och ladda batterierna.
Bland annat kan hypersten lindra sömnstörningar, har du svårt att somna - håll hjärtat under din kudde.
På grund av hyperstens starka lugnande egenskaper är den mycket lämplig för dig som ofta är för kritisk eller lätt irriterad. *)

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.