ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rodonit Hjärta 3 & 5cm

Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953138
Rek.pris: 99-189-249 kr
Artikelnummer: RHJ05
Varumärke: Kristallpunkten

Rodonit är en jordande kristall som gör att energin lättare flödar genom kroppens meridianer. Bra att använda vid hormonell obalans och i menopaus.

Storlek: 5-6cm, 4-5cm och 3cm.

Hjärtat finns i 3 varianter-  5-6cm AA (vikt 130-140gr) och 3cm A (40 gr), välj passande i menyn.

Rodonit är en rosa kristall och färgtonen kan variera från ljusrosa till mörkrosa med små fina linjer som liknar träkvistar. Uppkallad efter det grekiska ordet rhodon (som betyder ros) efter sina rosa färgtoner; den rosa färgen symboliserar kärlek, förlåtelse och omtanke, den svarta läkning och problemlösning.

Rodonit sätter dig i balans och gör att du kan hålla dig lugn i stressiga situationer. Den kallas även för kärlekens sten då den är känd för att förbättra relationer och läka känslomässiga sår. Kristallen kan hjälpa dig att må själsligt bättre och ge lösningar på kärleksbekymmer.

Rodonit kan hjälpa dig att hantera svåra livssituationer och komma ur självdestruktiva mönster. Ett bra hjälpmedel i relationer där ena parten i förhållandet är för dominerande. Om kristallen förvaras hemma skapar den balans och ökar antalet kärleksfulla tankar samt ger ett bättre humör.

Rodonit förbättrar din självkänsla och självförtroende samt är till hjälp i en svår livssituation då den snabbare tar dig ur den. Kristallen leder dina tankar rätt i relationer och fungerar som ett filter som sorterar bort  destruktiva tankar.

Rodonit lindrar själslig smärta och hjälper dig släppa obearbetade trauman. Den utövar en helande verkan vid sorg och används för att bearbeta hemska minnen från händelser du upplevt.
En bra balanserande och jordande kristall som gör att energin lättare flödar genom kroppens meridianer. Vid hormonell obalans kan rodonit hjälpa dig återfå balans; rekommenderas varmt för kvinnor i menopaus (övergångsåldern).

Rodonit renas med vit salvia och bör sedan ligga i sol- eller månljus i ett par timmar. Till vardags kan kristallen laddas upp genom att ligga på en geod av bergskristall.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.