ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Howlit Vit, Lavasten, Bergkristall 8mm pärlor Armband 'Större Handled'Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954036
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: ABVH20
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av 22 st vit Howlit, 1 st Lavasten och 1 st bergkristall av 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 20,5 cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Vit Howlit är en en lugnande mineral sten som hjälper till att reducera spänningar samt frigöra obehaglig energi (ångest) från kroppen. Kan motverka sömnbesvär som orsakats av ett överaktivt sinne och stress. I dessa fall rekommenderas att du använder Vit Howlit varje dag under en längre period så att kristallen har möjlighet att avlägsna den negativitet som stör sömnen.

Kristallen Vit Howlit fungerar som ett filter för ditt undermedvetna och kan hjälpa dig att avlägsna negativa tankemönster såsom bedömande, ilska, bitterhet och besvikelse. Att frigöra dessa negativa känslor hjälper dig att gå vidare i livet och lämna det gamla bakom dig.

Vit Howlit ökar din tolerans och gör dig mer förstående och förlåtande. Med en ökad acceptans för andra blir det även enklare att ta bättre ta hand om dig själv. Kristallen hjälper till att förändra dina matvanor och livsstil och gör att du intuitivt äter hälsosammare mat och undviker småätande mellan måltiderna.

Den bringar klarhet och balans i känslolivet och är dessutom en utmärkt kristall att använda vid meditation för en stabil medveten närvaro.
Vit Howlit är den perfekta kristallen för dig som vill må bättre i vardagslivet. (*)

Övrig information
Sammansättning: Ca2B5SiO9(OH)5
Färg: Vit
Hårdhet: 3,5
Ursprung: USA
Chakra: Tredje ögat
Stjärntecken: Tvillingarna

Obs! Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.